Beef Bar מביא את הסטייק האוס האמריקאי לנתניה, ופותח בפניכם דלת לעולם שכולו איכות וטעם טוב. המסעדה מגישה לכם את פירות אומנותו של השף אילן ניב, שצבר ניסיון קולינרי עשיר בארץ ובחו"ל במשך 20 שנות יצירתו במטבחים שונים. סוד הטעם של הבשר שלנו נעוץ בראש ובראשונה בבחירה בנתחים מובחרים, כשרים ואיכותיים במיוחד, אך גם לא פחות חשוב מכך, ביישון בשיטות של פעם, שאורך בין שבוע לשלושה שבועות. כמו כן, בתפריט תמצאו המבורגרים עסיסיים בשלל טעמים, המבורגרים ענקיים במשקל 1 ק"ג ואף 2 ק"ג, מנות ראשונות בשריות, דוגמת קרפצ'יו, פטה כבד ועוד ועוד. אנו מציעים גם 3 מנות שונות של דגים ו- 5 מנות צמחוניות, כך שכל סועד ייצא שבע ומרוצה.
כמו שיודע כל חובב בשר, טעמו של הבשר לא יהיה שלם ללא יין טוב בצד, ולכן יש לנו חדר יין מיוחד, שמציע מבחר גדול של יינות מיוחדים. מעבר לזאת, הבר האמריקאי שלנו כולל 18 סוגי ויסקי, 18 סוגי וודקה ועוד ועוד…
החוויה הקולינרית של Beef Bar נארזה ביד אמן על ידי הארכיטקט יוסי אבן, שעיצב את המסעדה בסגנון מודרני וחמים. המקום משתרע על פני שטח מרשים של 300 מ"ר, אך עדיין מצליח לתת תחושה של אינטימיות. הצבעים החמים והנעימים משתלבים עם חוויית הבשר, וכך הופכים לחלק בלתי נפרד מההנאה הצרופה שמגלם בתוכו ביקור במסעדה שלנו.
מחפשים מקום מושלם לאירוע שלכם? בואו לחגוג איתנו! מסעדת Beef Bar כוללת חדר אירועים עבור חגיגות של עד 10 אנשים, כאשר ניתן גם לסגור את המסעדה כולה לאירוע. במסעדה ישנם 90 מקומות בפנים ועוד 40 מקומות ישיבה בחוץ. כל האירועים נסגרים מראש, אז מהרו להבטיח מקום מושלם לאירוע שלכם!
המסעדה כשרה בהשגחת רבנות נתניה, כאשר במקום ישנה חנייה בחינם בשפע וגישה מלאה לנכים.
שעות הפעילות:
ימים א' – ה': 12:00 עד אחרון הלקוחות (בערך עד 00:00)
ו': 12:00 עד שעה לפני כניסת השבת
שבת: חצי שעה מצאת השבת עד 01:00